sâmbătă, 21 iulie 2012

C.S. Cornu – C.S. Băneşti 0-2 (0-0)

Cu multe nume noi în echipă dar şi cu o nouă conducere, antrenorul Robert Opatchi a ales un prim amical la Cornu. Încă de la debut, principalul adversar al jucătorilor a fost căldura aproape insuportabilă, care în mod inevitabil şi-a pus amprenta asupra partidei. Prima repriză, una în care oaspeţii au fost mai mult prezenţi în joc, a adus în prim plan mai multe ratări. Mai întâi a fost şutul lui Dumitru (`7) peste transversală, urmat imediat de replica lui Grigore, care singur cu portarul a trimis pe lângă bara laterală. În minutul 15, Budileanu îl deschide bine pe Roşu dar luftul acestuia provoacă un lung oftat lui Opatchi pentru ca în minutul următor, Andrei Ionescu să reacţioneze în acelaşi fel la ratarea lui Drăgoi. Pe fondul unei mari risipe de energie, din partea ambelor combatante, până la pauză am mai consemnat ocaziile lui Creţu, Burchi şi Dumitru. Cu schimbările specifice în cele două distribuţii, actul secund a debutat cu două “bare” transversale care au fost trecute în contul lui Vane şi R. Burlacu însă replica oaspeţilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Cu Budileanu la pupitru tehnic, în minutul 59 acesta a pătruns spre poarta adversă, şi cu mult calm a trimis pe jos, în “aţele” lui Bucuroiu. După două bune oportunităţi de a înscrie a lui Creţu, acesta a mărit diferenţa pentru echipa sa în minutul 75. Cam aceasta a fost istoria unui amical util, în care ambele echipe mai au multe lucruri de pus la punct.
C.S. Cornu: Bucuroiu – Zanfir, Niţă, Cârstei, A. Burlacu, Băjenaru, Mitrea, Grigore, R. Burlacu, Drăgoi, A. Vane. Au mai fost folosiţi: Duţă, Constantinesscu, Diaconu şi I. Lucian
Antrenor: Andrei Ionescu
C.S. Băneşti: Negreanu – Gorgan, Bălănică, Cristache, Niţu, A. Burchi, Budileanu, Iancu, Roşu, Creţu, Dumitru. Au mai jucat: Veselu, I. Burlacu, Braşoveanu, Mocanu, Ursea, I. Vintilă.
Antrenori: Robert Opatchi şi Claudiu Andrei
Arbitri: Valentin Marinică (Cornu) - Emil Bozieru (Băicoi), Dragoş Pantilie (Câmpina)






Declaraţii după meci:
Andrei Ionescu (antrenor C.S. Cornu):
A fost un test bun pentru noi în care am putut să văd la lucru şi unii jucători noi, cum ar fi Niţă de la Prahova Nedelea. Cred că victoria oaspeţilor a fost meritată. Am avut şi noi ocazii dar am luat două goluri pe greşelile noastre. Băneştiul are o echipă bună, bine aşezată în teren, cu un antrenor cu experienţă şi chiar îmi doresc cât mai multe meciuri amicale cu formaţii de acest gen”

Robert Opatchi (antrenor C.S. Băneşti):
“Din punctul meu de vedere, pentru primul meci sunt mulţumit, mai ales că s-a jucat şi pe o căldură foarte mare. Mai trebuie să lucrăm la relaţiile de joc, la circulaţia balonului, să jucăm mai repede din una, două, maxim trei atingeri. Aştept să integrăm în echipă şi pe cei noi veniţi”