joi, 19 iulie 2012

Ştiri pe scurt

Tiberiu Boşilcă (foto), portarul titular al formaţiei C.S.M. Câmpina, se află în aceste zile pe meleaguri străine. Mai precis, după ce a bifat câteva antrenamente alături de jucătorii de la Conpet Ploieşti, acesta se află acum în Italia, unde susţine probe de joc, în speranţa că îşi va găsi un nou job mult mai bine plătit

Conducătorii echipei Unirea Câmpina au stabilit ca ziua de disputare a partidelor pe teren propriu în viitoare stagiune fotbalistică, să fie sâmbăta dimineaţă, ora 11.00. Interesant va fi în ce zi va juca şi cealaltă grupare câmpineană care preconizează să ia startul pe scena celui de al treilea eşalon al ţării.

Meciurile amicale sunt la mare căutare în această perioadă. Astfel, la finele acestei săptămâni elevii antrenorului Romeo Bunica vor întâlni echipa C.S.M. Rm. Sărat. Deasemenea, sâmbătă dimineaţă, pe arena “Rafinăria “ din Câmpina, localnicii de la Unirea vor încrucişa armele cu fotbaliştii de la C.S. Păuleşti. Tot sâmbătă, de această dată la Cornu, C.S. ul din Băneşti va susţine un test în compania formaţiei locale.