vineri, 17 august 2012

Unirea Câmpina – Conpet Ploieşti 0-2

La numai o zi după ce au început un scurt stagiu de pregătire montan, elevii antrenorului Florin Stăncioiu au revenit la Câmpina, pentru un amical cu una dintre viitoarele adversare cu care se vor duela în sezonul care va debuta la finele acestei luni. Unul dintre scopurile urmărite de staff-ul tehnic câmpinean a fost acela de a vedea la lucru încă doi noi jucători. Astfel, după pauză şi-a făcut apariţia Fătu (Juventus Bucureşti) şi Dedu (Chimia Brazi), adică un atacant, respectiv un mijlocaş, a căror prestaţie nu au rupt gura târgului. Per ansamblu, puţinii spectatorii prezenţi în tribunele stadionului “Rafinăria” au asistat la un meci specific acestei perioade de pregătire, în care rezultatul a contat mai puţin.
Scor final 0-2
-Min. 30 0-1 O fază frumos desenată de către fotbaliştii ploieşteni i-a prilejuit lui Andi Ştefan un şut de la marginea careului mare în urma căruia Daniel Şandru a trebuit să se recunoască învins.
-Min. 60 0-2 Nesiguranţa lui Anghelache a fost taxată imediat de Ivan, care nu a ezitat să trimită din 6 metri direct în “aţe”
Unirea: D. Şandru – B. Şandru, Neagu, Lungu, Filip, I. Dumitru, Yeboah, Lamba, Dobrescu, E. Bica, Băcioiu. Au mai jucat: Anghelache, Zecheru, A. Stoica, Cernea, Nichifor, Dedu, Fătu.
Antrenor: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Marius Palacianu
Conpet: G. Bica - Oaie, L. Dumitru, Stanca, Savu, Ruptureanu, Maria, Fatai, Stăncescu, Ivan, A. Ştefan. Au mai fost folosiţi: Preda, Iancu, Manea, Petre
Antrenor: Gheorghe Bărbuceanu.