luni, 13 august 2012

Victor Roşca este noul antrenor al C.S.M. – ului

După ce colaborarea cu Conpet a picat, iată că Virgil Guran a scos încă un as din mânecă. De această dată, sub o altă formă de organizare, împreună cu alt cunoscut om de afaceri, Adrian Nistoroiu, C.S.M. Câmpina va porni la un nou drum. Şi cum Adrian Nistoroiu a fost implicat în fotbal şi în campionatul trecut alături de C.S. Blejoi Vispeşti, bineînţeles că acesta nu a venit cu mâna goală. Primul pe listă s-a aflat reputatul antrenor, Victor Roşca (foto), a cărui carte de vizită nu mai are nevoie de prezentări.
-Aşadar, bine aţi venit la Câmpina. De ce aţi ales C.S.M. – ul?
-Mulţumesc pentru urări. Este adevărat, de astăzi sunt noul antrenor al acestei echipe. Există, dacă pot spune aşa o asociere, între Virgil Guran şi Adrian Nistoroiu. În primul rând, se ştie că în ediţia trecută de campionat am colaborat cu cel din urmă la C.S. Blejoi Vispeşti. Mai mult, alături de mine se vor afla şi câţiva din foştii mei elevii. Aş menţiona numele fotbaliştilor: Daniel Chiriţă, Nincă, George Bridinel, Decebal Nae, Michel, un jucător de culoare, şi deasemenea, un atacant de perspectivă, Gheorghe Dragoş, pe care l-am avut în pregătiri la Conpet în această vară.
-Pe cine contaţi de la Câmpina?
-Indiscutabil, nu vor lipsi cei patru jucători care în această vară s-au aflat în pregătiri cu echipa Conpet Ploieşti. Este vorba de Gânju, Ilioiu, Burloiu şi Olteanu. Lor li se vor adăuga, antrenorul secund, Robert Stoica şi câţiva dintre fotbaliştii care au făcut parte din lotul câmpinean în sezonul trecut. În total mizez pe un număr de 20 de jucători.
-Există o mică problemă. Nu este cam târziu să formezi o echipă chiar cu câteva zile înainte de debutul sezonului?
-Aşa este. Mâine avem primul antrenament cu toate că sâmbătă începem campionatul. Şi în aceste condiţii eu sper să reuşesc să-i organizez cât de cât. Vin la Câmpina cu gândul să promovăm. Oricum, pe cei patru de la Câmpina şi încă patru jucători de la fostul Vispeşti i-am văzut în pregătiri, deci la acest capitol nu cred că sunt probleme.
-Despre condiţiile de ordin material ce ne puteţi spune?. S-au făcut până acum fel şi fel de speculaţii pe această temă.
-Eu cred că din punct de vedere material situaţia va fi stabilă în sensul că ceea ce se promite, se şi dă.
-Ce mesaj transmiteţi suporterilor acestei echipe?
-Îi aşteptăm să vină în număr cât mai mare la stadion pentru că în cel mult două – trei săptămâni vom încerca să practicăm un fotbal spectaculos, să înscriem multe goluri. Eu sunt adeptul unei idei de joc ultra ofensive şi sper să prindă, sper ca jucătorii să înţeleagă ce le cer şi ce este cel mai important, să pună şi în practică.