vineri, 14 septembrie 2012

Unirea Câmpina – Avântul Reghin 0 – 0

Stadion: “Rafinăria” Câmpina
Al III-lea val pentru Unirea s-a numit Avântul Reghin. Mureşenii au constituit o necunoscută pe care elevii antrenorului Florin Stăncioiu au încercat să o descifreze încă de la ieşirea pe tunel.
Începutul, ca de altfel toată prima repriză a fost caracterizată de un joc anost, cu multe greşeli de ambele părţi. Singura fază care a dezmorţit tribunele a fost cea din minutul 35, atunci când din întoarcere, aproape de marginea lui “16”, Dobrinoiu l-a pus la încercare pe Husar, dar acesta a fost la post. După pauză, cele două competitoare au prestat acelaşi joc plictisitor, acţiunile răzleţe ale câmpinenilor, neavând darul de a schimba ceva pe tabela de marcaj. Cam aceasta a fost istoria unui meci în care Unirea Câmpina este departe de aşteptările iubitorilor de fotbal câmpineni. S-a văzut foarte clar că în ciuda transferului masiv de jucători “marca” Conpet, aceştia nu au dat satisfacţie, lucru care trebuie să-i dea mai mult de gândit antrenorului Stăncioiu. În următoarea etapă, Bogdan Şandru (foto) şi colegii lui se vor deplasa pe terenul formaţiei F.C. Cisnădie


UNIREA: Anghelache – Catană, B. Şandru, Lungu, Stanca, Fatai, Stăncescu (cpt), Maria (`46 Băcioiu), Ruptureanu (`70 Neacşu), Dobrinoiu, Dobrescu (`35 Bica)
Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache şi Marius Palacianu
AVÂNTUL: Husar – Catarig, Răzvan, Merdaru, Zoltan, Csiki (`75 Stoica), Murar (`65 Peres), Tomcean, Truţă (cpt), Sorlea, Puşcas (`89 Naghi)
Antrenor: Andrei Eneyedi
Arbitrii: Dorcioman Cristina (C-lung Muscel) - Dănănae Gabriela (Bucureşti), Nan Marilena Cătălina (Alexandria)