sâmbătă, 27 octombrie 2012

Caraimanul Buşteni - A.F.C. Brebu 0-2

După o serie de cinci înfrângeri consecutive, elevii antrenorului Robert Săvulescu au reuşit în sfârşit să-şi treacă în cont un succes, pe undeva anticipat, un succes în primul rând de moral.
Gazdele, aflate în zona “nisipurilor mişcătoare” au au încercat în câteva rânduri să pună în pericol poarta lui Stănulescu, dar în minutul 25 s-au văzut conduse pe tabela de marcaj. Marcu a făcut o cursă pe flancul stâng, încheiată cu un şut respins de portar, şi pe fază, Voinea (foto) şi-a adus colegii în avantaj. După două eliminări juste, de fiecare parte, în mitanul secund, pe contraatac, fotbaliştii brebeni au lovit din nou (`70), prin acelaşi Voinea. Pe final de partidă, portarul Stănulescu a avut două intervenţii salvatoare şi fluierul “centralului” Ionescu a pus capăt unui joc în care fotbaliştii oaspeţi cuceresc trei puncte preţioase, care au darul să readucă optimismul în tabăra A.F.C. – ului.
În acest joc, primul “11” brebean a avut următoarea configuraţie: Stănulescu (cpt) – Zamfir, G. Radu, Savu, Durbac, Bunea, Niţă, Grigore, Motoroiu, Marcu, Voinea. Au mai jucat: Ciobotaru.
Antrenori: Robert Săvulescu şi Valentin Bunea
În continuare, Savu & Co. vor întâlni pe teren propriu, formaţia Astra II Ploieşti. Acest joc este programat sâmbăta viitoare, începând cu ora 14.00.

Declaraţii după meci

Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
”Chiar dacă am avut unele absenţe, am reuşit să realizăm ceea ce ne-am propus. Fiecare jucător şi-a respectat sarcinile primite şi în condiţiile unui arbitraj corect, cele trei puncte obţinute ne ridică moralul după o serie de meciuri de care nu vreau să-mi mai amintesc. Îi felicit pe băieţi şi o notă în plus pentru portarul Stănulescu, care avut o evoluţie foarte bună”.

Sebi Stănulescu (jucător A.F.C. Brebu):
”Mai bine mai târziu, dacât niciodată, a venit această victorie. O victorie care ne redă încrederea şi sper că în meciurile care au mai rămas de disputat în acest sezon, să adunăm cât mai multe puncte”.