sâmbătă, 10 noiembrie 2012

C.S. Băneşti – C.S. Blejoi 2-1

Formaţia din Băneşti, revelaţia ultimelor etape, a avut parte de un nou succes, de această dată în postura de victimă fiind echipa din Blejoi.
Chiar dacă în prima repriză, oaspeţii s-au văzut mai mult în joc, irosind două ocazii mari de gol, după pauză, fotbaliştii din Băneşti parcă au fost alţii. Atacând cu toate liniile, poarta adversă a fost supusă unui adevărat asediu şi firesc, ocaziile de gol s-au succedat una după alta. Bara lui Grigoraş a anunţat deschiderea scorului, care s-a materializat în minutul 60. A fost un gol demn de generic TV, Mihai Filote (foto) marcând din foarfecă, de la 14 – 15 metri, dintr-o centrare de pe banda dreaptă a lui Cristache. Peste numai zece minute, gazdele au lovit din nou. Lungu a pătruns pe dreapta şi faţă în faţă cu portarul, a trimis un lob de efect peste acesta. În minutul 85, jucători din Blejoi au redus din diferenţă, însă fluierul de final al „centralului” Florin Ionescu a consemnat o victorie meritată a gazdelor. Antrenorii Ion Burchi şi Claudiu Andrei au apelat la: A. Negreanu – Burchi, Gorgan, Albu, Cristache (cpt), Grigoraş, Budileanu, Dârstaru, Ursea, M. Negreanu, Filote. Au mai jucat: Lungu, Niţu, Iancu şi Bej. Pentru băneşteni, penultima etapă înseamnă o deplasare la Păuleşti, adică un nou prilej pentru aceştia de a-şi îmbunătăţi „adevărul” şi implicit, poziţia în clasament.

Declaraţii după meci:

Aurel Covrig (vicepreşedinte C.S. Băneşti):
”Îi felicit pe băieţi pentru acest nou succes. Apreciez jocul lor din a doua repriză, atunci când s-au dăruit şi au arătat că alcătuiesc o echipă redutabilă. Suntem în grafic şi aştept cu încredere următoarele meciuri care au mai rămas de disputat din acest sezon. Sigur, ne propunem un punctaj maxim”.