Unirea Câmpina – Fortuna Brazi 0 – 2

Stadion: “Rafinăria” Câmpina
Spectatori: 500 
După o pauză de patru ani, Câmpina a revenit în lumea bună a fotbalului românesc graţie fotbaliştilor de la Unirea, aceştia aflându-se din acest sezon pe linia de start a Ligii a III-a naţionale. După mai multe amânări, dictate de Federaţia Română de Fotbal, momentul mult aşteptat al debutului s-a produs în această după amiază, pe teren propriu, în compania unui adversar care încă de la început şi-a declarat intenţia de a lupta pentru promovare.
În aceste condiţii, pentru elevii antrenorului Florin Stăncioiu, meciul a avut o încărcătură psihică specială, chiar dacă lângă ei s-au aflat mulţi iubitori de fotbal câmpineni veniţi să-i încurajeze. Încă de la primul fluier, pe gazon cei care au făcut legea au fost oaspeţii, Elek (foto) şi Borbely fiind în permanenţă două vârfuri împinse care au creat panică în rândurile defensivei câmpinene. De altfel, aceasta, în formula standard din campionatul trecut, a fost aproape de nerecunoscut. Pe ambele benzi se poate spune că atacanţii din Brazi au defilat nestingheriţi, minutele 10 şi 23 însemnând tot atâtea goluri în poarta lui Anghelache. Astfel, primul gol a fost opera lui Elek, acesta fructificând o centrare de pe partea stângă, pentru ca tot el să înscrie spectaculos cu capul, în urma unei centrări de pe banda dreapta. Chiar dacă Filip a fost înlocuit, asediul Fortunei a continuat şi acelaşi Elek (`42) şi Munteanu (`45) puteau mări diferenţa. După pauză, parcă resemnaţi, câmpinenii au avut aceaşi prestaţie modestă, fotbaliştii oaspeţi dovedindu-şi superioritatea la toate capitolele. În linii mari cam aceasta a fost istoria unui meci în care elevii lui Florin Stăncioiu au arătat că sunt prea mici, în faţa unei astfel de formaţii, superioară din toate punctele de vedere. Sigur, chiar dacă au început cu stângul, jucătorii Unirii trebuie să uite cât mai repede acest meci şi să se gândească la următorul, cel programat peste o săptămână pe terenul formaţiei F.C.M. Târgovişte.
UNIREA: Anghelache – A. Stoica, B. Şandru, Neagu (cpt), Filip (`24 Dobrescu), John, Lungu (`55 Lamba), I. Dumitru, Cernea, Bica (`75 Nichifor), Băcioiu (`55 Neacşu)
Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache şi Marius Palacianu
FORTUNA: Cosmin – Gh. Cătălin, Bilia, Tegzeg, Coinac, Munteanu (`80 V. Cătălin), Borbely (cpt) (`85 Floruţ), Minciună, Năstase (`57 Vişan), Elek (`70 Danci), Marin
Antrenor: Dan Dobai
Arbitrii: Marian Pană (Bucureşţi) – Liviu Burlacu (Slobozia), Ionuţ Dimache (Slobozia)
Observatori: Ion Coman (Târgovişte) şi Hacic Garabet (Constanţa)
Declaraţii:
Ion “Coco” Cojocaru (director tehnic Unirea):
“Ne nemulţumeşte jocul nostru, poate mai mult decât rezultatul. Noi am optat pentru apărarea care în campionatul trecut a jucat în această alcătuire. Este vorba de calitatea jucătorilor oaspeţi şi aţi văzut ce viteză au avut şi cum ne-au depăşit la acest capitol. Acum rămâne să vedem ce va urma în jocurile viitoare, atunci când vom întâlni adversare pe calibrul nostru şi atunci vom ştii pe unde ne aflăm. Luni ne vom întâlni din nou, vom face şi o analiză. Să vedem, ce s-a întâmplat, unde am greşit”.

Grigore Sichitiu (manager Fortuna Brazi):
“Ne bucurăm că am început bine, trei puncte sunt importante. În a doua repriză mi-a plăcut echipa din Câmpina. Sperăm ca fiecare formaţie să-şi atingă obiectivul fixat”
Read More

Rezultate …Rezultate …Rezultate

Vineri, 31 august, ora 18.00
● Astra II Ploieşti – C.S.M. Câmpina 0-3

● Unirea Câmpina – Fortuna Brazi 0-2

● C.S.M. Fagăraş – Conpet Ploieşti 1-2
Read More

Două cărţi câştigătoare pentru Opatchi

Chiar dacă a fost învinsă la Drăgăneşti, totuşi formaţia C.S. Băneşti se poate declara mulţumită pentru faptul că la acest joc şi-a recâştigat doi jucători care în ultimele sezoane au apărat cu succes culorile echipei.
Primul este Mihai Filote (foto), folosit atât în linia defensivă cât şi în cea mediană, unde de multe ori a reuşit să-şi înscrie numele pe lista marcatorilor. Lipsa lui din primele etape se datorează în primul rând faptului că problemele de serviciu nu i-au permis să participe alături de colegii lui la pregătirea din această vară. Acum, însă totul a revenit la normal şi este de aşteptat ca încet, încet, acesta să-şi recâştige locul de titular. Un alt jucător important al echipei din Băneşti este mijlocaşul Traian Albu (foto) care în ultimele luni a preferat să-şi caute un loc de muncă în afara graniţelor ţării. Reîntors de curând din Spania, acesta nu a putut sta departe de fotbal şi chiar în etapa trecută a revenit în iarbă pe stadionul din Drăgăneşti. Aşadar, prin ambiţie şi atitudine, aceştia pot deveni cât mai curând două cărţi câştigătoare pentru antrenorul Robert Opatchi.
Read More

Delegări arbitri Liga A Prahova, etapa a 4-a

Aşa cum se observă, cu excepţia meciului Astra II Ploieşţi – C.S.M. Câmpina, care se va disputa vineri după amiază, celelalte întâlniri din cadrul etapei cu numărul 4 sunt programate să se desfăşoare sâmbătă. Această schimbare de program se datorează faptului că tot în aceaşi zi, componenţii lotului care va face deplasarea la turneul UEFA Regions Cup sunt convocaţi să intre într-un scurt cantonament.
Vineri, 31 august, ora 18.00
● Astra II Ploieşti – C.S.M. Câmpina
Arbitri: Căunei Viorel (foto) - Lefter Cristian, Mateescu Emil
Observator:  Vasile Radu
Sâmbătă, 1 septembrie, ora 11.00
● Caraimanul Buşteni - Chimia Brazi
Arbitri: Bozieru Emil - Pantilie  Dragoş, Pantilie  Dragoş
Observator: Niţă Constantin


● C.S. Blejoi - Voinţa Vadu Părului
Arbitri: Petre  Marius - Damian  Cristinel, Burlacu  Vasile
Observator:  Roşu Mitu
● C.S. Băneşti - Brădetul Ştefeşti
Arbitri: Gheorghe  Alin - Bobeică  Andrei, Bureaţă  Florin
Observator:  Popa Marian
● Unirea Urlaţi - Progresul Drăgăneşti
Arbitri: Oprea Ovidiu - Vizitiu  Mihai, Ionică  Alin
Observator:  Negoită Tudor
● C.S. Păuleşti – C.S.O. Plopeni
Arbitri: Danielenco Radu - Niţă Adrian, Popovici Cătălin
Observator:  Ion Mihai
● Avântul Măneciu – A.F.C. Brebu
Arbitri: Safta Mihai - Dragu  Laurenţiu, Chivu  Alexandru
Observator: Ciocoiu Constantin
● A.S. Ploieşti - Precizia Breaza
Arbitri: Illyeş Adrian - Mihăilă  Alexandru, Petre  Doru
Observator:  Piciu Florinaş
● C.S. Ceptura - Petrolistul Boldeşti
Arbitri: Neagu Ionuţ - Oprescu  Louis, Pavel Sorin
Observator:  Achimescu Stelian
Read More

Toată lumea la stadion!

Mult a fost, puţin a rămas şi iată că de mâine caravana Ligii a III - a naţionale porneşte la un nou drum. De această dată, iubitorii de fotbal câmpineni sunt din nou conectaţi la fotbalul de performanţă graţie echipei Unirea Câmpina care, iată, după câţiva ani buni aduce din nou în prim plan numele municipiului nostru în lumea bună a fotbalului românesc. Trecând peste problemele financiare cu care se confruntă majoritatea echipelor de la nivelul acestui eşalon, cu toţii ne vom da seama că calitatea fotbalului este cu totul alta, în comparaţie cu ce eram obişnuiţi să vedem până acum. Sorţii au făcut ca în prima etapă, elevii antrenorului Florin Stăncioiu să primească vizita unei echipe care după forţa bugetului pe care îl are, deja a devenit principala favorită la promovare. În aceste condiţii, confruntarea se anunţă una destul de disputată şi cum în fotbal mingea este rotundă, orice rezultat este posibil. Aşadar, este momentul ca toţi iubitorii de fotbal câmpineni să facă front comun cu jucătorii Unirii, să aibă încredere şi să-i încurajeze în permanenţă.  

Declaraţii:
Florin Stăncioiu (antrenor Unirea):
“Întâlnim o echipă mai bună dar spun că din tot sufletul ne dorim să câştigăm. Vom face tot ce ţine de noi să debutăm cu dreptul în această nouă stagiune fotbalistică. Sper ca publicul câmpinean să fie în număr cât mai mare în tribunele stadionului “Rafinăria” şi bineînţeles să ne ajute, să-l simţim aproape de jucători pentru că într-adevăr, aceştia au nevoie de încurajări”.
Ion “Coco” Cojocaru (director tehnic Unirea):
“Ne aşteaptă un meci deosebit de greu, sorţii făcând ca în prima etapă să întâlnim o echipă care doreşte să promoveze. În rândul jucătorilor oaspeţi distingem nume consacrate ca: Elek, Borbely, Bilia, Marin Marian, Minciună sau Năstase. În privinţa noastră pot spune că în pregătire am avut şi liniştea necesară, am efectuat şi un scurt cantonament montan şi deasemenea am reuşit cât de cât să ne completăm lotul. Avem o echipă arţăgoasă, dornică de afirmare. Ne dorim să asistăm la un meci viu disputat şi nu spun că va fi favorită Fortuna”.

Formaţile probabile:
Unirea: D. Şandru – A. Stoica, B. Şandru, Neagu, I. Dumitru, Cernea, John Yeboah, Bica, Lungu, Băcioiu, Dobrescu
Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Marius Palacianu
Fortuna: C. Ion – C. Gheorghe, Marin, Bilia, Tezges, Munteanu, Cionac, Minciună, Floruţ, Elek, Borbely
Antrenor: Dan Dobai

Programul complet al primei etape, vineri, 31 august, ora 18.00
• Unirea Câmpina – Fortuna Brazi
• C.S. Sevişul Şelimbăr – F.C.M. Târgovişte
• F.C. Zagon – Avântul Reghin
UnireaTărlungeni – F.C. Cisnădie
• C.S.M. Făgăraş – Conpet Ploieşti
• S.C.M. Argeşul Piteşti – stă
• Girom Albota – stă.
Read More

PRONOSTICUL ETAPEI


Invitatul rubricii noastre de astăzi este Andrei Stoica, cunoscutul fundaş de bandă dreaptă al formaţiei Unirea Câmpina. În opinia acestuia, etapa a IV-a a Ligii A Prahova se prezintă astfel:
● C.S. Păuleşti - Gloria Plopu              1
● Caraimanul Buşteni - Chimia Brazi   2
● Avântul Măneciu – A.F.C. Brebu      X
● C.S. Blejoi - Voinţa Vadu Părului      1
● C.S. Băneşti - Brădetul Ştefeşti        1
● Unirea Urlaţi - Progresul Drăgăneşti 1
● A.S. Ploieşti - Precizia Breaza          X
● C.S. Ceptura - Petrolistul Boldeşti    2
● Astra II Ploieşti – C.S.M. Câmpina    2
Read More

Clasament Liga A Prahova


Rezultate, etapa a III-a, marţi, 28 august
● Precizia Breaza – C.S. Ceptura               3-1

● Petrolistul Boldeşti – Astra II Ploieşti    7-0

● C.S.M. Câmpina – Caraimanul Buşteni  3-0

● C.S.O. Plopeni – C.S. Blejoi                      5-3

● A.F.C. Brebu – C.S. Păuleşti                     0-0

● Voinţa Vadu Părului – Unirea Urlaţi        0-5

● Progresul Drăgăneşti – C.S. Băneşti      3-1

● Brădetul Ştefeşti – A.S. Ploieşti               1-3

● Chimia Brazi – Avântul Măneciu              1-2

C  L  A  S  A  M  E  N  T
Loc
Nume echipa
M
V
E
I
G
P
A
1
3
3
0
0
10-1
9p
+6
2
3
3
0
0
9-3
9p
+3
3
3
2
1
0
5-1
7p
+1
4
3
2
1
0
10-7
7p
+1
5
3
2
0
1
13-3
6p
0
6
3
2
0
1
10-4
6p
+3
7
3
2
0
1
10-8
6p
0
8
3
2
0
1
6-4
6p
+3
9
3
1
1
1
10-7
4p
+1
10
3
1
1
1
3-3
4p
-2
11
3
1
0
2
9-7
3p
0
12
3
1
0
2
4-8
3p
0
13
3
0
2
1
2-4
2p
-1
14
3
0
2
1
5-12
2p
-1
15
3
0
1
2
4-7
1p
-5
16
3
0
1
2
1-8
1p
-5
17
3
0
0
3
3-11
0p
-3
18
3
0
0
3
0-16
0p
-6

Etapa viitoare, a IV-a
● Astra II Ploieşti – C.S.M. Câmpina
● Caraimanul Buşteni - Chimia Brazi
● C.S. Blejoi - Voinţa Vadu Părului
● C.S. Băneşti - Brădetul Ştefeşti
● Unirea Urlaţi - Progresul Drăgăneşti
● C.S. Păuleşti – C.S.O. Plopeni
● Avântul Măneciu – A.F.C. Brebu
● A.S. Ploieşti - Precizia Breaza
● C.S. Ceptura - Petrolistul Boldeşti
Read More