Gata, intrăm în vacanţă!


Cum ne aflăm în plină pauză competiţională, iar majoritatea echipelor îşi vor relua activitatea în cursul lunii viitoare, este momentul ca şi fotbal câmpinean.blogspot.com. să ia o scurtă vacanţă.

Aşadar, ne vom reîntâlni, luni, 21 ianuarie 2013.
Read More

La Mulţi Ani, 2013 !

Iată-ne ajunşi aproape de cumpăna dintre ani. Este momentul să mulţumim tuturor celor care au fost alături de acest blog, care a încercat aşa cum şi-a propus să fie puţin mai altfel, chiar dacă unii au fost poate deranjaţi. Deasemenea, mulţumim şi celor care au înţeles că o colaborare nu poate fi decât benefică fotbalului iar adevărul nu trebuie să supere pe nimeni. Haideţi să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă!

Tuturor un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La Mulţi Ani!

Read More

A fost odată ...






C.S. BÃNEŞTI – 2003


Rândul de sus (de la stânga la dreapta): Covrig, Stan, Dumitrache, Preda, Gheorghe, Horja
Rândul de jos (de la stânga la dreapta):  Muşat, Dinescu, Cristache, Nicolae, Rădoi
Read More

Andrei la 24 de ani!

Ziua de astăzi este una deosebită pentru Andrei. Mai precis, portarul formaţiei C.S. Băneşti împlineşte astăzi 24 de ani. Pe această cale, conducerea clubului, jucătorii, alături de fotbalcampinean.blogspot.com îi urează un călduros „La Mulţi Ani!” şi cât mai multe prezenţe pe gazon.
Read More
Mesaje de Anul Nou
Read More

A fost odată ...


CORUNA CÂMPINA  - 2003
Rândul de sus (de la stânga la dreapta):  Ene, Jantea, Dedu, T. Ionescu, Cosmineanu, Oprea, Istrate, Ilioiu, Opatchi (antrenor)
Rândul de jos (de la stânga la dreapta):  Dincă, Drăgan, Basma, Brânzea, Ciocoiu, Budileanu, Motoroiu
Read More

Crăciun fericit !

Deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă!
Deschideţi inimile şi lăsaţi bucuria şi împlinirea să vă intre în suflet!
Deschideţi larg braţele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi!
Este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertăm şi să fim iertaţi.
Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an!

La mulţi ani!
Read More

A fost odată ...



Italy - World cup 2006








Apăsaţi aici
Read More

O competiţie de atracţie

În organizarea clubului C.S. Cornu, în această dimineaţă, pe parchetul sălii de sport din cunoscuta localitate prahoveană s-a desfăşurat un atractiv turneu de fotbal. La start s-au aflat un număr de opt formaţii, meciurile disputându-se după următorul program:


Grupa A
F.C Mondialii – C.S. Poiana Câmpina 1-0
Imobiliare Bogdan - C.S. Cornu 8-0
C.S. Poiana Câmpina - Imobiliare Bogdan 0-3
C.S. Cornu – F.C Mondialii 0-5
Imobiliare Bogdan – F.C Mondialii 1-3
C.S. Cornu - C.S. Poiana Câmpina 3-1


Grupa B
Car One - Selecţionata Cornu 0-2
C.S. Băneşti - A.S. Vulturii Proviţa de Sus 2-0
Car One - A.S. Vulturii Proviţa de Sus 1-2
C.S. Băneşti - Selecţionata Cornu 0-5
Selecţionata Cornu - A.S. Vulturii Proviţa de Sus 1-1
C.S. Băneşti - Car One 3-2
Semifinale
F.C Mondialii - C.S. Băneşti 1-1 (1-3 pen.)
Imobiliare Bogdan - Selecţionata Cornu 3-3 (1-2 pen.)
Finala
Selecţionata Cornu - C.S. Băneşti 4-2

Ei sunt campionii 
Selecţionata Cornu (de la stânga la dreapta): Olteanu, G. Radu, A. Negreanu, Burloiu, Dârstaru, Budileanu, Ciobotaru

La finalul acestei competiţii s-a desfăşurat festivitatea de premiere, unde organizatorii au atribuit echipelor participante frumoase cupe şi diplome. Deasemenea, au mai fost premiaţi:
-Radu Burloiu (Selecţionata Cornu) – jucătorul turneului
-Alin Negreanu (C.S. Băneşti) – portarul turneului
-Cosmin Dobrinoiu (Imobiliare Bogdan) – golgheterul turneului
Read More

Fotbalistul sezonului este . . .

Aşa cum am promis, iată rezultatele sondajului iniţiat de blogul nostru. În opinia cititorilor noştri, titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului a revenit lui Sebi Stănulescu (A.F.C. Brebu), urmat fiind de Alexandru Vane (C.S. Cornu) şi Iulian Budileanu (C.S. Băneşti). La prima vedere observăm faptul că cele două echipe câmpinene nu au nici un reprezentant pe podium, dar despre acest aspect vom mai avea timp să discutăm. Iată mai jos, o scurtă prezentare şi punctajul pe care aceştia l-au înregistrat:



Sondaj : Fotbalistul sezonului este ...

Număr total de voturi: 275
"Alexandru Lungu (Unirea Câmpina)" - 8 voturi
"Cosmin Dobrinoiu (Unirea Câmpina)" - 16 voturi
"Ionuţ Maria (Unirea Câmpina)" - 9 voturi
"Nae Decebal (C.S.M. Câmpina)" - 14 voturi
"Michel Yao (C.S.M. Câmpina)" - 9 voturi
"Mihai Filote (C.S. Băneşti)" - 19 voturi
"Iulian Budileanu (C.S. Băneşti)" - 43 voturi
"Sebi Stănulescu (A.F.C. Brebu)" - 85 voturi
"Ştefan Voinea (A.F.C. Brebu)" - 4 voturi
"Alin Vane (C.S. Cornu)" - 68 voturi


Locul I – Sebi Stănulescu (A.F.C. Brebu)
Chiar dacă cu echipa sa de club nu a reuşit să obţină performanţe notabile, 2012 poate fi considerat pentru Sebi ca un an  foarte bun. De ce? Pentru că experienţa şi valoarea sa l-au propulsat, chiar dacă neoficial, ca cel mai bun portar al Ligii A Prahova. Prin urmare, Sebi a fost titularul incontestabil al porţii echipei Prahova Muntenia, care în luna septembrie a terminat pe primul loc turneul “UEFA Regions` Cup” desfăşurat în Turcia. “Sunt convins că cei care m-au desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului în acest sondaj, adresat în primul rând iubitorilor de fotbal câmpineni, au urmărit cu atenţie meci de meci evoluţia mea. Pot să spun că am avut o prezenţă remarcabilă în acest sezon, totul culminând cu acel frumos succes realizat în Turcia. Pe această cale vreau să mulţumesc şefilor mei care mi-au permis să am un program în care să pot participa atât la meciuri, cât şi la antrenamente. Fie ca sărbătorile de iarnă să aducă linişte, căldură şi numai bucurii. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”, au fost cuvintele lui Sebi Stănulescu.



Locul II – Alexandru Vane (C.S. Cornu)
După o perioadă în care a stat departe de gazon, datorată unei accidentări destul de urâte, cu mari eforturi şi sacrificii, Alin a reuşit la începutul acestui an să reintre în circuitul competiţional. Împrumutat de Unirea Câmpina la C.S. Cornu, puternicul atacant a încercat, încet, încet să se reacomodeze din punct de vedere fizic cu cerinţele fotbalului practicat la acest nivel. Evident, el încă nu se află recuperat la capacitate maximă dar totul rămâne o chestiune de timp şi de ambiţie din partea lui. Suntem convinşi că la cei 24 de ani pe care îi numără, Alin va face în curând saltul spre fotbalul de performanţă. “Mă bucur pentru poziţia pe care am ocupat-o în urma acestui sondaj şi ţin să mulţumesc colegilor mei care m-au ajutat meci de meci să am o evoluţie constantă. Deasemenea, mulţumesc tuturor acelora care m-au votat. Acum, la final de an vreau să adresez tuturor iubitorilor de fotbal câmpineni un An Nou fericit, multă sănătate şi la finalul campionatului să obţinem promovarea”, a ţinut să declare Alin Vane


Locul III – Iulian Budileanu (C.S. Băneşti)
La 26 de ani, fotbalistul care din vară apără culorile formaţiei C.S. Băneşti, poate fi considerat drept unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai Ligii A Prahova. Iulian a impresionat prin călităţile sale, fiind remarcat etapă de etapă. Jocul său elaborat şi un dezvoltat simţ al porţii a atras privirile iubitorilor de fotbal, lucru materializat şi prin ocuparea acestui onorant loc trei, într-o companie valoroasă, care nu mai are nevoie de prezentări. “În linii mari pot spune că am avut un sezon bun, atât eu, cât şi actuala mea echipă. Sunt bucuros că am fost apreciat şi prin urmare am ocupat acest onorant loc trei. Vreau să mulţumesc celor care au avut încredere în mine iar tuturor iubitorilor de fotbal le doresc sărbători fericite, pline de bucurii şi un an mai bun”, ne-a declarat Iulian Budileanu.
Read More

Ion Burchi: ”Sincer, mă aşteptam să rămân”

După un campionat petrecut sub culorile C.S.M. – ului, antrenorul Ion Burchi a dispărut pentru o perioadă de timp, după care destinul său fotbalistic s-a îndreptat spre formaţia C.S. Băneşti.

-Ce a însemnat anul 2012 pentru antrenorul Ion Burchi?
-Simplu. Un sfârşit de drum cu C.S.M. – ul, în opinia mea, destul de onorabil, şi un început de drum nou, alături de C.S. Băneşti.
-Munca ta depusă preţ de un campionat, la C.S.M. Câmpina, practic a fost ştearsă cu buretele. Te-ai aşteptat la un astfel de deznodământ?
-Nu m-am aşteptat. Eu am lucrat cu jucători pe care ulterior, domnul antrenor care a venit la C.S.M. nici măcar nu a mai vrut să-i primească pe teren sau în incinta bazei sportive. Eu a trebuit să fac performanţă cu ei şi cred că locul IV este onorabil. Sincer, mă aşteptam să rămân şi eu în cadrul clubului pentru că simţeam că merit lucrul acesta dar ...
-Ai lăsat în urmă o serie de tineri fotbalişti talentaţi care alcătuiau o echipă care s-a vrut a fi cu adevărat una a Câmpinei. De ce crezi că a eşuat acest proiect?
-Poate altul era drumul echipei dacă domnul Guran ieşea primar după alegerile din vară. A fost un proiect care se dorea să dureze cel puţin 10 ani. După un campionat în care C.S.M. – ul promovase şi apoi a terminat pe locul IV, nu cred că era un motiv de renunţare. Din păcate dispăruse acel entuziasm din partea acţionarilor. Evident, se pot face multe speculaţii pe această temă.
-Sincer, actuala distribuţie a C.S.M.- ului este superioară celei din perioada când tu stăteai pe banca acestei echipe?
-Mie mi-ar fi plăcut ca domnul Guran să-i impună domnului Roşca să lucreze cu jucători ca Bej, Grigoraş şi lista poate continua, şi să-i ceară locul I. Vreau să spun că nouă ne-a lipsit foarte mult timpul. Nu s-a avut răbdare. Cu lotul pe care l-am avut la dispoziţie şi cu încă 2-3 jucători, plătiţi măcar pe jumătate faţă de cei de acum, nu văd de ce nu aş fi avut aceleaşi rezultate.
-Apropo, o întrebare pe care am pus-o până acum la mai mulţi antrenori. Cum te-ai caracteriza în această profesie pe care ţi-ai ales-o, după o carieră de fotbalist în care ai făcut performanţă?
-Sunt un om căruia îi place seriozitatea. Îmi place să muncesc şi mai puţin să promit. La antrenamente îmi place să îmbin utilul cu plăcutul, în condiţiile în care nu ai posibilitatea să plăteşti un jucător cu bani mulţi. Evident, dacă sunt bani atunci şi cerinţele antrenorului faţă de jucători sunt pe măsură.
-Ce defecte are Ion Burchi?
-În primul rând lipsa de experienţă. Îmi doresc să obţin şi licenţa B, să intru în contact cu câţi mai mulţi oameni de fotbal, într-un cuvânt să fiu conectat 100% la acest fenomen care se numeşte fotbal.
-Ai activat în fotbalul câmpinean. Încotro crezi că se îndreaptă destinele acestuia?
-După câţiva ani în care s-a bătut pasul pe loc, 2012 a însemnat promavarea echipei Unirea Câmpina în Liga a III-a naţională. Este clar că la anul o să avem o echipă în divizia B, chiar dacă nu va fi una câmpineană. Probabil, această situaţie va conduce la unificarea celor două echipe câmpinene.
-Ai preluat formaţia din Băneşti de abia în etapa a VI - a, înlocuindu-l pe Robert Opatchi. Ce crezi că i-a lipsit echipei în primele etape şi care a fost contribuţia ta până la finalul acestui sezon?
-Cred că în primul rând i-a lipsit şansa şi asta s-a văzut pe începuturile de meci. Am găsit o formaţie bine pregătită fizic, cu un lot destul de mare. Probabil că venirea mea a produs un impact care a influenţat în mod pozitiv jocul echipei. Am fost mai pragmatici şi rezultatele s-au văzut. Am avut ocazia să găsesc acei jucători cu care în urmă cu doi ani, porneam împreună la drum sub culorile C.S.M-ului.
-Când vei suna adunarea? Se anunţă noutăţi în structura actualului lot?
-Pe 19 ianuarie ne vom întâlni la stadion şi vom începe o perioadă de pregătire specifică acestei pauze competiţionale. În privinţa capitolului noutăţi este greu să mă pronunţ acum. În acest moment ştiu că ne vom baza pe aportul lui Ştefan Hromei de la C.S.M Câmpina.
-Ce le transmiţi fanilor echipei din Băneşti?
-Tuturor le doresc sărbători fericite, sănătate şi să fie în continuare alături de echipă.

Read More

Turneu de fotbal la Cornu

Timp de câteva ore, sala de sport din Cornu va găzdui sâmbătă dimineaţă un atractiv turneu de fotbal. Pe lângă formaţia locală, la start se vor afla mai multe grupări fotbalistice din zona Câmpinei. Cum asemenea competiţii sunt un punct de atracţie în această perioadă de vacanţă pentru jucători, este de aşteptat ca şi interesul iubitorilor de fotbal să fie pe măsură. Şi cum după muncă vine şi răsplată, organizatorii vor acorda câteva premii echipelor care vor urca pe podium.
Read More

A fost odată ...




… DINAMO - HAMBURGER SV
3- 0 /1983- 1984




Apăsaţi aici
Read More






Mesaje de Crăciun




Read More

Virgil Guran: ”Lumea mă judecă greşit”

Petrecerea organizată la finele săptămânii trecute, de către conducerea clubului C.S. Băneşti, s-a bucurat de prezenţa mai multor invitaţi de marcă, Virgil Guran, fiind unul dintre aceştia.

-Aşadar, Virgil Guran în fieful echipei C.S. Băneşti ?!
-Da, aşa este. Am acceptat cu plăcere această invitaţie. Pentru mine, Băneştiul a însemnat ceva deosebit şi din punct de vedere fotbalistic, unde am fost în urmă cu 10 ani. Aici este o echipă de oameni deosebiţi. Mă leagă amintiri frumoase.
-Acum sunteţi la C.S.M. Câmpina. Nu cu mulţi ani în urmă aţi afirmat că echipa din Băneşti bate C.S.M. –ul pe oriunde o prinde. Greşim?
-Nu. Din păcate pentru noi de multe ori am avut probleme cu Băneştiul. Dacă luăm statistic, ne-au bătut de mai multe ori de cât am reuşit noi. Asta este realitatea şi pentru asta îi respectăm. Este o echipă de luptători şi au demonstrat acest lucru.
-În vară, multă lume a spus că aţi încurcat ”iţele” în fotbalul câmpinean, prin mutările pe care aţi încercat să le faceţi. Ştiţi la ce mă refer. Cum comentaţi ce s-a întâmplat atunci?  
-Lumea mă judecă greşit cu toate că este atipic, eu întotdeauna mi-am apărat şansele cu echipa mea în mod corect şi cred în continuare că în Câmpina trebuie să ne unim. Eu nu pot să spun că voi muri pentru o astfel de cauză, nu mă pot compara cu Mihai Viteazul, nici vorbă de aşa ceva, dar cred în continure că fotbalul câmpinean trebuie să se unească, să facem o mare echipă. Este adevărat că de multe ori, în România, trebuie să foloseşti aceste apanaje ale puterii pentru a convinge oamenii, care din interese personale nu vor să realizeze un interes general. C.S.M.-ul şi Unirea trebuie să se unească, poate chiar sub denumirea de C.S.M. - Unirea Câmpina şi să ajungă în Liga a II-a naţională.
-Mai concret. Iată că alegerile au trecut, şi dumneavoastră, politic vorbind, se spune că puteţi face ca această fuziune să se realizeze în această iarnă. Este adevărat?
-Nu. În primul rând nu se poate acum pentru că din punct de vedere statutar, în intersezon nu permite regulamentul. În al doilea rând, sincer să fiu, trebuie şi C.S.M. – ul să demonstreze că are forţă să intre în Liga a III-a naţională şi să încercăm această construcţie începând din vară. Deci, eu doresc acest lucru, dacă pot să influenţez prin ceea ce reprezint în momentul de faţă, voi face acest lucru. Chiar dacă unii spun că este bine sau nu, eu vă spun că sigur este bine. Decât să ne împărţim forţele, să ne batem între noi, să ne duşmănim, să se cheltuiască bani în ambele părţi chiar şi Primăria să nu ştie pe cine să sprijine, mai bine alegem această variantă. Trebuie să facem un lucru frumos, aici la Câmpina, începând de la baze sportive până la anumite performanţe.
-Până acum aţi avut discuţii pe această temă cu cei care finanţează Unirea Câmpina?
-Nu. Nu am avut o calitate oficială dar o să încerc să discut. V-am spus, ideea mea este de unitate, de înţelegere. Dacă nu suntem împreună toţi, nu o să reuşim nimic.
-În perspectiva unei singure echipe a Câmpinei, Adrian Nistoroiu, colegul dumneavoastră cu care finanţaţi C.S.M. – ul, ce rol va juca?
-În funcţie de banii care o să vină, va trebui să aibă un rol important. El investeşte mult în fotbal şi eu spun că trebuie să respectăm astfel de oameni. Este un băiat deosebit, un băiat de caracter, care se pricepe la fotbal.
-Ce va însemna pentru iubitorii de fotbal câmpineni două echipe. Mai precis, formaţia Fortuna Brazi, care are şanse mari ca nu peste mult timp să evolueze pe stadionul „Poiana” şi această unică echipă a Câmpinei?
-Cred că va fi un lucru bun. Vom avea două grupări fotbalistice puternice. Nu ştiu dacă domnul Radu Călin, patronul Fortunei, doreşte să facem împreună o singură echipă. Ar fi ceva deosebit dacă ar intra şi dânsul alături noi. Atunci nu ne vom mai gândi la Liga a II-a, ci la Liga I. Eu am un rol bine definit în a uni oamenii. Sincer, vom avea discuţii şi cu domnul Radu Călin.
-Şi o ultimă întrebare. Veţi putea fi prezent în continuare pe stadion, la fiecare sfârşit de săptămână?
-Desigur. Eu am program la Parlament de luni până joi, după care am teritoriu.
Read More

A fost odată ...




CORUNA CÂMPINA  2002-2003
- campioană judeţeană juniori -
Rândul de sus (de la stânga la dreapta): Flaider Răzvan, Aldane Hagianu, Toader Florin, Andrei Ionescu, Silviu Istrate, Daniel Costea, Jantea Puiu
Rândul de jos (de la stânga la dreapta): Duricu Alexandru, Putinică Laurenţiu, Ciubotaru Dan, Gânju Octavian, Cîrstei Andrei


Rândul de sus (de la stânga la dreapta): Aldane Hagianu, Ciubotaru Dan, Jantea Puiu, Andrei Ionescu, Ciprian Cosmineanu, Savin Robert, Toader Florin, Stroe Cătălin (antrenor) 
Rândul de jos (de la stânga la dreapta): Ardeleanu Auraş, Costea Daniel, Istrate Silviu, Gânju Octavian, Flaider Răzvan, Putinică Laurenţiu, Duricu Alexandru
Read More

Petrecere la C.S. Băneşti

Aşa cum s-a promis, duminica de astăzi a fost una ”istorică” pentru formaţia C.S. Băneşti. Pe lângă faptul că s-au a achitat drepturile financiare faţă de jucători, conducerea clubului a ţinut să marcheze acest final de sezon cu un eveniment deosebit, un eveniment inedit, care a a adus multă bucurie în rândul componenţilor lotului antrenat de Ionică Burchi şi Claudiu Andrei. Dis de dimineaţă, organizatorii, adică edilii comunei Băneşti, au respectat tradiţia acestor zile, aşteptâdu-i pe toţi jucătorii şi invitaţii lor cu un păhărel de ţuică fiartă, timp în care s-a sacrificat şi un porc din care fiecare a gustat puţin sorici şi mai apoi preparatele tradiţionale unui asemenea moment inedit pentru clubul băneştean. Astfel, pe tot parcursul acestei petreceri, care a durat câteva ore, pe fondul unor acorduri muzicale care au făcut deliciul întregii asistenţe, s-au depănat amintiri, s-au făcut planuri de viitor, într-un cuvânt, toată lumea s-a simţit bine. Bineînţeles, pe marginea acestui eveniment nu au lipsit şi unele declaraţii, consemnate în rândurile de mai jos.
Mihai Ungureanu (viceprimar Băneşti)
”Este o zi care vine după munca băieţilor desfăşurată de-a lungul unui sezon destul de greu. Este o zi deosebită pentru noi, aceia care am muncit şi am fost lângă echipă. Din fericire pentru noi cât şi pentru ei, ne-am putut ţine de cuvânt. Toţi sunt mulţumiţi din punct de vedere financiar şi cu siguranţă vom fi la fel de uniţi şi pe viitor”.

Ion Burchi (antrenor C.S. Băneşti):
”Este o zi frumoasă pentru noi. Din câte ştiu, până acum la nivelul acestei echipe nu s-a mai făcut aşa ceva. Faptul că băieţii şi-au luat şi primele şi restanţele financiare este foarte bine şi personal îmi doresc să rămân, să pun umărul la acest proiect. Sper ca primăria să aducă acelaşi sprijin în continuare şi sunt convins că o să facem lucruri frumoase. Aşa cum am spus, când am venit la acest club, nu promit rezultate, promit în schimb muncă”.

Florin Cristache (căpitan C.S. Băneşti):
Sincer, sunt de 20 ani sub culorile acestei echipe şi este pentru prima oară când trăiesc aşa ceva. Sunt convins că aceste clipe frumoase vor rămâne în istoria echipei. Sunt mulţumit de rezultatele pe care le-am obţinut în sezonul de toamnă”.

Mărgărit „Mara” Ciobotaru (manager C.S. Cornu):
”Prezenţa mea aici se datorează faptului că mulţi ani de zile am jucat la această formaţie. Am venit cu mare plăcere. Conducătorii şi mulţi fotbalişti sunt cunoscuţi foarte bine de mine şi la o sărbătoare ca aceasta este bine să fii prezent”.

Romeo Nedelcu (patron CarOne):
”Este ceva frumos. Această perioadă de sărbători este pentru mine una foarte frumoasă. Savurez astfel de momente. Personal am încercat să ajut fotbalul cu tot ce am putut”.

Mugurel Negreanu (jucător Băneşti):
Pentru mine, această zi înseamnă un moment de satisfacţie. Rezultatele noastre au fost foarte bune şi consider că este o apreciere din partea conducerii. Mă bucur că este o atmosferă frumoasă. Am înţeles că anul viitor va fi şi mai bine. Important este că se face o treabă serioasă şi eu mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să revin după acel grav accident, mai ales că la un moment dat mi s-a sugerat să spun adio fotbalului”.

Aurel Covrig (vicepreşedinte C.S. Băneşti):
“Aşa cum s-a văzut, am încercat şi ne-am ţinut de cuvânt faţă de jucători, faţă de suporterii noştri. Tuturor le mulţumesc şi îi asigur că în continuare C.S. Băneşti va fi un nume respectat în fotbalul prahovean”.



Read More

Noi schimbări la C.S.M. Câmpina

De departe, C.S.M. – ul s-a arătat a fi cea mai grăbită grupare, care pe acest final de an a făcut câteva mutări remarcabile. Prima, care poate surprinde, se referă la înlocuirea antrenorului Victor Roşca cu Bogdan Onuţ. ”Eu îi mulţumesc mult domnului Roşca pentru tot ce a făcut dar vrem să venim şi noi cu ceva nou. Vrem să aducem puţină prospeţime. Ne-am despărţit în condiţii amiabile”, ne-a declarat Adrian Nistoroiu, unul dintre finanţatorii clubului câmpinean. Pe lângă Bogdan Onuţ, un nume foarte cunoscut în lumea fotbalului românesc, conducerea echipei a reuşit şi câteva transferuri notabile. ”La această oră, cu acte în regulă, în calitate de noi veniţi contăm pe Gică Bărăgan (Unirea Urlaţi), Marius Vişan (Fortuna Brazi), Valentin Sandu (Farul Constanţa), Teodor Bojoacă (Şcoala de fotbal Gheorghe Hagi), Alexandru Simion, Bogdan Manea (ambii C.S. Blejoi) şi Valentin Bunea (A.F.C. Brebu) (foto)”, a precizat directorul sportiv, Valeriu Nicoară. Întrebat cine va părăsi corabia câmpineană, acesta din urmă a spus că, ”pe lângă cooptarea jucătorilor pe care i-am enumerat, ne vom despărţi de: Conac, Hromei, Codreanu şi Gh. Dragoş”. Aşadar, cu multe nume noi in lot, C.S.M. Câmpina anunţă un retur de excepţie la finalul căruia se doreşte promovarea.
Read More

Retrospectivă - C.S. Cornu

Linie clasament: loc 4. 15  10  2  3    55-24     32p (+8)
Lot:
-Portari: Antal, Bucuroiu
-Fundaşi: Coman, Cârstei, Basma, Stoica, Diaconu
-Mijlocaşi: Zbârcea, Ungureanu, Burlacu, Tigănuş, Mitrea, Ghindă
-Atacanţi: Drăgoi, Băjenaru, A. Vane
-Antrenori: Andrei Ionescu


Meciuri susţinute:
C.S. Cornu – Petrolul Băicoi 6-0
N.G. Brătăşanca - C.S. Cornu 2-1
C.S. Cornu – Prahova Nedelea 6-1
Tricolor Varniţa - C.S. Cornu 4-2
C.S. Cornu – A.F.C. Filipeşti 8-2
C.S. Cornu – C.I.S. Construct Tăriceni 3-1
Cetatea Coada Izvorului - C.S. Cornu 0-1
C.S. Cornu – C.S. Valea Doftanei 6-0
A.S. Tufeni - C.S. Cornu 3-2
C.S. Cornu – Viitorul Poienarii Burchi 8-3
Vulturi Proviţa de Sus - C.S. Cornu 0-2
C.S. Cornu – Carpaţi Sinaia 4-3
A.S. Mislea - C.S. Cornu 2-3
C.S. Cornu – Unirea Cocorăşti Colt 2-2
Victoria Bordeni - C.S. Cornu 1-1

Plusuri
Lotul echipei, antrenat de Andrei Ionescu, cuprinde numele multor jucători cu state vechi la nivelul Ligii A Prahova.
Prezenţa în calitate de manager a lui Mărgărit „Mara” Ciobotaru constituie o garanţie în plus, pentru atingerea obiectivului propus, acela al promovării.
În curând, gruparea corneană va beneficia de un stadion modern, capabil să găzduiască partide din eşaloane superioare.

Minusuri
O anumită lipsă de concentrare în unele jocuri susţinute în deplasare, fapt ce a condus la pierderea unor puncte importante.
Imposibilitatea de a avea o prezenţă 100% la antrenamente în condiţiile în care unii jucători sunt reţinuţi la servici sau şcoală.


Andrei Ionescu (antrenor C.S. Cornu):

”În mare parte sunt mulţumit de rezultate, cu excepţia câtorva jocuri la care băieţii nu s-au ridicat la cota aşteptărilor. Toate problemele care le-am avut sper să le rezolvăm în această pauză competiţională. Clasamentul nu este deloc surprinzător, poate doar locul pe care îl ocupă echipa mea. Acest loc ne-a lăsat un gust amar şi ne obligă pentru partea a doua a campionatului. Oricum, obiectivul nostru rămâne acelaşi, adică promovarea”.
Read More