sâmbătă, 9 martie 2013

C.S.M Câmpina – Chimia Brazi 4-1


Victorie facilă
Aşteptată cu interes, revenirea echipei C.S.M. la Câmpina a coincis cu un succes care îi aduce încă trei puncte în drumul ei spre promovare.  În faţa unei asistenţe destul de numeroase, în care galeria gazdelor a fost mereu în prim plan, elevii antrenorului Bogdan Onuţ au încercat să ocupe poziţii avansate în  jumătatea de teren a echipei adverse, însă acţiunile de poartă periculoase au fost destul de rare. De abia în minutul 30, la o deschidere frontală a lui Nae, Vişan a trimis de la 9 metri pe lângă portar, golul său fiind îndelung salutat de fanii formaţiei câmpinene. După pauză, Irimescu (`47), al cărui travaliu trebuie remarcat pentru vârsta lui, a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, lateral stânga, şi Dicu putea restabili egalitatea, însă mingea trimisă cu capul a scuturat transversala porţii lui Manea. A fost poate momentul în care fotbaliştii câmpineni s-au trezit şi în minutul 57, Nincă a şutat violent de la 19 metri, fără speranţe pentru portarul advers. Peste numai trei minute, a fost rândul lui Marius Vişan (foto) să mărească diferenţa cu o execuţie de efect de la marginea careului mare, pentru ca tot el, în minutul 65, să înscrie cu un şut sec de la 17 metri în urma unei pase primite de la Simion. Scorul putea lua proporţii însă Burloiu şi F. Gheorghe au irosit bune oportunităţi de  a marca, însă spre final (`80), oaspeţii au marcat golul de onoare prin Ivan.   
C.S.M.: Manea - Puchea, Neagu, V. Sandu, Nincă, Bărăgan (cpt), Ilioiu, Simion (`62 Cantemir), Bridinel (`60 Burloiu), Nae (`68 F. Gheorghe), Vişan (`68 Olteanu).
Antrenori: Bogdan Onuţ, Robert Stoica, Octavian Costache
Chimia: Ene – Stoica, Butufei, Dicu (`68 Boureanu), I. Radu, Bencea (`60 Mihai), I. Gheorghe (`46 Iancu), Irimescu (cpt), L. Radu, Ivan, Tudorache (`38 Lepădatu)
Antrenor: Nicolae Nuţă
Arbitri: Stanciu Robert - Oprescu  Louis, Vizitiu  Mihai
Observator: Miclea Constantin

Declaraţii după meci:

Adrian Nistoroiu (finanţator C.S.M. Câmpina):
”Sunt mulţumit de jucătorii cu experienţă, cazul lui Vişan şi nu numai. Apreciez jocul bun al întregii echipe. În continuare aştept meciuri bune şi să-l scoatem golgeter pe Vişan, deşi ne aflăm la începutul returului. Chiar dacă întâlnim echipe de un nivel mai scăzut, pentru noi este un dezavantaj, pot să spun că am demonstrat în amicale că putem face faţă şi la un nivel mai ridicat”.

Robert Stoica (antrenor secund C.S.M. Câmpina):
”Jocul a fost în favoarea noastră. Ne-am făcut temele bine şi băieţii au ţinut cont de sfaturile pe care le-au primit. Deci, meciul ni l-am făcut uşor datorită tacticii impuse de antrenori. În continuare, încercăm să implementăm jucătorilor  o mentalitate de profesionişti. În ceea ce priveşte rezultatele, eu cred că vor veni de la sine. Acum, la revenire, am simţit un public câmpinean cald ca întotdeauna, şi chiar că ne simţim ca acasă”.

Vasile Stere (director tehnic Chimia Brazi):
”Faţă de cum s-a jucat, mi se pare un scor exagerat. Golurile au venit pe fondul unor greşeli personale. Trebuie să avem răbdare. Avem jucători tineri însă timpul le va rezolva pe toate”.