sâmbătă, 30 martie 2013

Prahova Nedelea - C.S. Cornu 0-3


Conform graficului
În lupta pentru a reveni pe prima scenă fotbalistică a judeţului, cornenii au reuşit să treacă şi de al treilea val din această stagiune. Elevii antrenorilor Robert Opatchi şi Andrei Ionescu au interpretat o partitură bine pusă la punct, controlând cu autoritate întreaga partidă, în faţa unor adversari care au încercat prin orice mijloace să limiteze proporţiile scorului. Dealtfel, dacă în primele 20 de minute scorul ar fi fost 4-0, nu ar fi surprins pe nimeni, Băjenaru, Vane şi Ungureanu ratând situaţii clare de a marca. Primul gol a fost opera lui Florin Stoica (`15), care cu un şut de la 16 metri a deschis scorul, urmat fiind de Vane (`38), care a înscris în urma unei deschideri perfecte ale lui Ungureanu. Şi cum meseria lui Vane este golul, în ultimele secvenţe ale partidei, acesta a profitat de o respingere a portarului advers, stabilind rezultatul  final. De menţionat faptul că în  minutul 55, Radu Burlacu a ratat un penalty. Distribuţia de joc a cornenilor a fost următoarea: Şandru – Coman, Basma, R. George, F. Stoica, Gratie (cpt), Grigore, Băjenaru, Ungureanu, Burlacu, Vane. Au mai fost folosiţi: Cârstei, Duţă, Ghindă, Diaconu.
În continuare, Daniel Şandru (foto) şi colegii lui vor face oficiul de gazdă, la orizont profilîndu-se două meciuri dificile. Primul, cel din Cupă, se va disputa miercuri, contra formaţiei A.F.C. Brebu, urmând ca duminică, în campionat, în calitate de adversari să fie jucătorii de la Tricolor Varniţa.

Declaraţii după meci:

Mărgărit „Mara” Ciubotaru (manager C.S. Cornu):
”Am întâlnit o echipă fără nici un fel de valoare dar am avut multe probleme datorită arbitrajului. „Centralul” a lăsat jocul dur practicat de gazde şi ne-a acordat trei cartonaşe galbene, fără să fie vorba de nici un fault. Lui Vane i-a spart capul, fiind călcat cu gheata, nici nu a văzut. Gratie a fost lovit fără minge de două ori şi deasemenea nimic. Nici măcar nu s-au înţeles între ei, adică semnalizările tuşierilor nu au coincis de multe ori  cu deciziile „centralului”. A fost cel mai slab arbitraj pe care l-am avut până acum în acest campionat”.

Andrei Ionescu (antrenor secund C.S. Cornu):
”A fost un joc bun făcut de echipa noastră, în condiţiile în care am întâlnit un adversar arţăgos, care a jucat foarte dur. Arbitrul a lăsat jocul dur, şi numai într-o direcţie, din păcate. Una peste alta, am demonstrat că putem să jucăm şi împotriva altor factori, în afară de adversarii noştri. Suntem în grafic şi depinde numai de noi să ne îndeplinim obiectivul  fixat”