vineri, 12 aprilie 2013

A.F.C. Băneşti - C.S.M. Câmpina

O plimbare până la Băneşti

Cu un program încărcat de jocuri, C.S.M. – ul are de trecut un nou val, cel de la Băneşti, unde trupa lui Nistoroiu şi Guran va poposi sâmbătă dimineaţă. Se anunţă un joc care va trezi multe ambiţii ascunse în tabăra gazdă, unde Burchi şi o parte dintre elevii săi nu au uitat perioada când au mâncat o pâine albă sub culorile formaţiei câmpinene. Acei puşti, care la înfiinţarea C.S.M. – ului erau creditaţi drept speranţe reale, şi care între timp au fost traşi pe linie moartă, au acum posibilitatea să demonstreze că încă mai au un cuvânt de spus pe gazon. De partea cealaltă, amintirile au fost uitate de mult, C.S.M. – ul fiind la această oră o echipă puternică, superioară la toate capitolele, mai ales faţă de adversarii pe care îi vor întâlni la finele acestei săptămâni. Aşadar, un meci de urmărit, mai ales pentru iubitorii de fotbal câmpineni, care au posibilitatea să-şi vadă la lucru favoriţii. Această întâlnire este programată să se dispute pe stadionul din Băneşti, sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 11.00.

Declaraţii înainte de meci:

Virgil Guran (preşedinte C.S.M. Câmpina):
“Nici nu se pune problema să nu vrem să luăm trei puncte. Dacă nu vor juca cu toată seriozitatea pentru a câştiga, vor fi şi nişte sancţiuni, probabil de ordin financiar. Atmosfera în cadrul echipei este bună. Cei de la Băneşti se vor lupta să aibă un rezultat bun. Vor juca cu ambiţie. Întotdeauna jucătorii care pleacă de la o echipă joacă cu ambiţie, să demonstreze că sunt buni. Sper să nu fie momente de nervozitate, cu accidentări”.

Marius Vişan (jucător C.S.M. Câmpina):
“Tot timpul ne dorim să câştigăm, indiferent de numele adversarului. Sper că o să fie un meci frumos, un meci deschis, în care se întâlnesc două echipe cu obiective diferite. Din punctul meu de vedere chiar aş fi mulţumit să marcheze şi altcineva dintre colegii mei, ca să continuăm atmosfera bună care există în acest moment, să mulţumim pe patronii noştri şi pe cei care ne sunt alături meci de meci. Mă îngrijorează puţin starea terenului care sincer, ne dezavantajează, în condiţiile în care noi suntem o echipă care pasăm, care vrem să jucăm un fotbal frumos”.