miercuri, 28 mai 2014

F.C. Petrolul îşi aşteaptă suporterii

O veste bună pentru toţi suporterii echipei F.C. Petrolul Ploieşti. Începând cu data de 28 mai, s-au pus în vânzare abonamentele valabile pentru stagiunea 2014-2015. Pentru sezonul viitor, preţurile biletelor şi al abonamentelor rămân neschimbate, în plus, abonaţii vor avea acces şi la partidele din Cupa Ligii, competiţie nou înfiinţată. Abonamentele se vând doar la casele de ticketing ale stadionului ”Ilie Oana”.






Preţ abonamente
                              Sezon          Tur
- Peluze                195 lei        120 lei
- Tribuna II             395 lei        230 lei
- Tribuna I              550 lei        320 lei
- Tribuna 0            950 lei        550 lei
- Loc în lojă           6.000 lei
* Abonamentele vor fi valabile atât la meciurile oficiale organizate de către FC Petrolul Ploieşti (Liga I, Cupa României, Cupa Ligii şi preliminariile Europa League), cât şi la jocurile amicale ale ”galben-albaştrilor”, ce se vor desfăşura pe stadionul „Ilie Oana”.
** Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea de abonamente, acestea urmând să fie amplasate la Peluza II. Abonamentele pot fi achiziţionate pe baza cuponului de pensie, respectiv al carnetului de student/elev, ştampilat şi vizat la zi. Copiii sub 12 ani vor avea gratuitate în cazul în care sunt însoţiţi de către un părinte deţinător de abonament emis pentru acest sector.
Iată şi preţul biletelor ce vor fi valabile în sezonul 2014-2015:
- Peluze              12 lei
- Tribuna I           35 lei
- Tribuna ÎI          25 lei
- Tribuna 0          60 lei
- Loc în lojă        300 lei
* La anumite partide din Liga I, Cupa României, Cupa Ligii şi din preliminariile Europa League, preţul biletelor poate suferi modificări.